Om os

Doggle.dk består af undertegnet, Tanja Andersen, som har stor passion for hunde. Ideen til denne webshop kom sig af, at udvalget af sjove gadgets og merchandise til hundeejere i Danmark næsten er ikke-eksisterende.
Jeg valgte at starte webshoppen, som kun sælge kvalitetsvare og meget er importeret fra “små” designer rundt omkring i Europa. Derfor findes der også en del “one of kind” i webshoppen.
I shoppen vil på nuværende tidspunkt være 4 hunderacer, men vil med tiden udvidet med andre hunderacer.


Webshop-teamet består af mig og min datter på 14 år, som har haft stor indflydelse på valg af produkter. Derudover har vi vores 2 franske Bulldog Peanut og Delle, som giver os både inspiration og klovnet in-put i vores hverdag


Doggle.dk sætter service i højsæde og vi bestræber os på, at ekspedere kundernes ordre hurtigst muligt. Hvis det er muligt dag til dag levering.


Jeg har som samarbejdspartner valgt at samarbejde med webshoppen goodies4dogs.dk og sidder som suppleant i Foreningen TakeCare, som hjælper social udsatte og hjemløses dyr i nød.
Hvis det er brug for telefonisk henvendelse kan jeg kontaktes på mobil 60623217 og helst efter 15 ellers indtal en besked og vi kontakter dig.

doggles.dk
Elgårdsminde
8382 Hinnerup
tlf: 60623217

Cvr. nr. 29066426

Mvh doggle.dk

 

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][porto_recent_members overview=”” socials=”” number=”4″][/vc_column][/vc_row]